reede, 8. mai 2009

Vaba päev on tulemas - halleluuja!

„Täna oli hea pidu, hüppame nüüd ratta selga ja lähme koju!“ ...ütlesime eile omaette diskolt läbimärjana välja tulles.

Enivei, mida ma kohe esimesena tahan ära mainida, on see, et nii nii palju head vastukaja on tulnud meie blogi kohta JLihtsalt super! Jube hea on kuulda ja lugeda selle kohta,et leidub inimesi kes hoiab meie tegemistel silma.. kas siis töö juures samal ajal kui boss parajasti kuklasse ei hinga, niisama ajaviiteks või siis õhtujutuks. Suured tänud teile kõigile selle eest!

Nüüd siis asja kallale. Juba mitmendat päeva ootan, et saaks kätte fotod, mis lasime teha ühe kohaliku elukaga. Vihjeks nii palju, et see ilus kurjam vahetab värvi.. nii et oli tükk tegemist enne kui ta jälle põõsastest üles leidsime. Ilmataat aga on vist millegi pärast hetkel turistide peale vihane, sest.. no palun väga vabandust, aga kui ma maksan ikka paraja kopika, et saada endale mõnus annus päikest kehale ja hingele, ning mind ootavad täpselt sellised vihmapilved nagu koduski, siis ei ole see just midagi toredat. Aga kõik peaks ilmateate kohaselt paari päeva pärast muutuma. Let’s hope so!

Päeval sai jälle kõvasti nalja. Nimelt täna õhtul on meil kavas etendus Lumivalgeke, kus näitlevad kõik meie tiimiliikmed. Nüüd siis võite kolm korda arvata, kes meie Anttiga seal oleme. Vot ei ole prints ja Lumivalgeke, hoopis ühed pöialpoistest :P Prints on meie tiimist Vanja ning Lumivalgukeseks on terve entertainment’i tiimi põhiboss Halil ise. Lisaks teevad kaasa veel ka meie väiksed sõbrad Mini Klubist. Proov oli igatahes jube lahe.

Eile lisandus meie tiimiga veel ka Ayeguel-i ( tema tegeleb meil joogade-tantsimistega ja üleüldse fitnessiga ) õde. Muidu on mõlemad jube toredad ja vahvad tüdrukud, aga no nüüd on meil tiimis siis juba kaks suht umbkeelset liiget, kes kumbki ei oska ei vene- ega inglise keelt. Eks sa katsu viipekeeles türklastega suhelda – pole just kergemate killast. Kuid, asi paraneb! Eile näiteks kirjutasime terve A4 suuruse lehe täis elementaarseid eesti keelseid väljendeid ja lauseid, mida kõik usinasti nüüd õpivad. Jube pull :D Täna üks eesti turist ütles ise ka, et meil on siin nagu võõrkeele laager.

Kuid tänase päeva põhisündmus on veel ees. Nimelt... „homme on meil va-ba päev, seda ei juhtu i-ga päev, sünnipäevalaps.. sa võta veel üks naps! Lalalaa-lalalalaa“ Antti saab ju kohe kohe, täpsemalt pühapäeval, ametlikult täiskasvanuks. Seda läheme täna peale õhtust etendust ka tähistama koos kahe eestlasest turistiga. Muideks, meil tuleb koguni topelttähistamine, sest ühel tüübil on 11. pidupäev. Igatahes, homme loodame teile ka pilte näidata ja oma prasdnikust rääkida. Nüüd aga ciao-pakaa, olge tublid

1 kommentaar:

  1. Tsauplau! Tead, ma mõtlesin, et kui te sealt Türgimaalt tagasi kord tulete, siis saate lisateenistusena lapsehoidjateks hakata. Näiteks siis, kui õhtul vaja peole minna, aga rahakotis laiutab tühjus :DDDD Võimalusel rohkem pilte, seltsimehed. Ammu teada tõde ju, et üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna. :)

    VastaKustuta