pühapäev, 3. mai 2009

1. mai - stripipäev



Günayden /tere hommikut/ kullakesed!
Täiesti lõpp mis siin toimub. Kui enda silmaga seda ei näe, siis vist ei usuks ka. Eile näiteks lõppes meie õhtu nii, et kella 21st hakkas meil Mini Disco. Kõhu- ja jalalihased siiamaani valusad sellest. Tantsisime kõik koos nii täiskavanute kui lastega sadat erinevat tantsu: boogie-woogie’d, tibutantsud ja mida kõike veel. Peale seda algas Club Saphire Miss Contest, kus siis olid kandidaadid Ukrainast, Venemaalt ja Eestist. Kodumaad esindasid esimesed Eesti turistid selleL aastal meie hotellis. Kogu asi aga lõppes sellega, et mina ja Antti pidime terve hotelli publiku ees strippi tegema, et teenida meie omadele plusspunkte. Pole paha või mis :D

2 kommentaari:

  1. Hullult nokiks teie türgi keele kallal. Günayden on lihtsalt viisakusväljend, mida öeldaks telefonile vastates, tervitades ja vabaduseks, kui ei kuule vms.

    mErhaba mitte mArhaba.. Suva!

    Tegelikult võib-olla juulis kohtume. Ma olen siis jälle Türgis. Hetkel plaanide kohaselt Alanyas, aga võib-olla ka Kemeris. Samas Alanyast pole palju tulla ka Kemerisse ju.

    VastaKustuta
  2. Mari sa pead oma infoallikad üle vaatama.. günayden öeldakse just hommikul ning "tere" kirjutatakse marhaba aga hääldatakse "meraba" ;)

    VastaKustuta