reede, 15. mai 2009

Kloun olla on uhke ja hää!




Reede, 15. mai. Tänast päeva iseloomustaks hästi järgmine laulufraas: „Disko pole oluline, punk on põhiline.. see on siiski oluline, armas diskohuviline“ – nagu laulis meile kõigile kunagi Sal-Saller. Ah või et miks? ...sest meie miniklubis valitses täna täielik anarhia :D Lapsed läksid hulluks! Pidime alguses nendega vaikselt õues veeõhupalli mängima. Asi aga läks käest ära, kui Antti naljaviluks natuke pritsis ühte poissi, mille tõttu hakkasid kõik meie väikesed ja suured karvased ja sulelised õhupalle otsima. Leides neid mitumitu, oli ainult minutite küsimus kuniks miniklubi tualetid nägid välja nagu basseinid.. mina, Antti ja Naille läbimärjad ja mudilased rõõmsalt miniklubi sees lukustatud uste taga. Ja oiii milline rõõm neil silmist vastu säras kui nad nägid, et me klubisse ei pääse. Lõpuks sisse saades pidime endale kõrvatropid ja kaitsekilbid varuma, sest kiljumine oli lihtsalt kõrvulukustav ning erinevad pallid, klotsid ja nuiad lendasid meie poole :D Olukord aga rahunes õnneks kui Aljona ( miniklubi boss ) jõudis tagasi ja ütles, et nüüd hakkame näomaalinguid tegema. Anttil tuleb juba märksa paremini see maalimine välja kui mul, sest samal ajal kui mina harjutan kätt oma korvalluri „proffikarjääriks“, kritseldab tema laste nägudele erinevaid loomi ja muid tegelasi. Enne kossule minekut jõudsin õnneks ikkagi ühest tüdrukust teha bändi KISS liikme. Kuigi soov oli, et temast tuleks maailma armsaim kiisu, ei olnud mul piisavalt vilumust, et lapse näole seda maalida. Anttil see-eest aga jätkus seda rohkem.. koguni nii palju, et tema pintsli alt tuli üks sädelev liblikas, mingisugune monstrum ning kaks draculat.

Vahepalaks... näiteks keskpäeval toimus meil järjekordne veemäng. Selleks korraks oli surfilaua peal hüppenööriga hüppamine. Vaatad küll, et jube lihtne.. kuid kui sai siis järele proovitud – no hea oli kui ühe hüppe sai kirja.

Nüüd siis sellest, mis juhtus eile! Nagu näha, siis ei tule meie üllatumisel siin lõppu. Nimelt eile päeval toimus meil spetsiaalselt lastele mõeldud pidu. Kohale toodi suur lossikujuline batuut, korvpallibatuut ning rodeo. Lubatud oli ka klouni olemasolu. Millegipärast aga ei jõudnud kohalik naljavend meie peole seega tekkisgi küsimus, et miks tellida mujalt, kui hotellil on juba olemas kaks klouni animatsiooni tiimis – Antti ja Ersto. Endale kostüüme selga tõmmates ilmnes väike probleem. Nimelt tunked olid liiga lühikesed. Sobrades kiiresti peadpidi sajas erinevas kostüümis, leidsime lahenduse. Tunked tõmbasime jalga ning selga viskasime mingisuguse teise kostümka. Piltidel on ka näha, et minul läks selle kohapealt veits paremini, sest no Antti nägi oma nabakaga välja nagu transvestiidist kloun, kes on minemas just Love Parade’le :D Peale kõvat müramist meiega, rahmeldamist batuutidel ja rodeol pakuti lastele 10 erinevat sorti imemaitsvaid maiustusi. Mmm...

Märgiks veel ära.. no andke andeks, aga meie pole aru saanud veel, mis kohaga see türklase mõtlemine käib!?

Ciaooo! ;)

2 kommentaari:

  1. Kui ma seda esimest pilti nägin, siis ma lausa ehmatasin.
    Suht totakalt ja jubedalt naljakas:D:D
    Nii teielik!

    Living a dream, living a dream. Mul on teie üle väga hea meel=)

    VastaKustuta
  2. Ma ütlen ausalt, et ma väga ei oska seda kommenteerida, neid pilte noh :D

    VastaKustuta