neljapäev, 7. mai 2009


Tere tere!

Täna on meil juba 7. mai. Maailm on väike ja ümmargune. Seda näitab juba see, et meie hotelli tuli isa pojaga, kes elavad juba neljandat aastat Lätis, tegelikult on austraallased ning et sellest veel vähe oleks, on nad käinud ka Eestis mitu korda. Ka eestikeelsed sõnad on neil mingil määral selged nagu „tere“ ja „kuidas läheb“ ja „situ ruttu, karu tuleb“ :D (meie neid ei õpetanud neile) Jubehea on nendega inglise keeles rääkida, kuigi tänaseks päevaks on mul kõik keeled peas juba nii segamini, et enne peab ikka mõtlema millises keeles sõna nüüd tuleb öelda. Antti vapsee laseb juba nagu vana venelane ise.

Üleile toimus meil suur näomaalingutepäev. Kõik lapsed sai täis joonistatud ja nalja sai nii et kõht kõver. No kujuta ette, sulle öeldakse, et palun joonista mind dalmaatsia koeraks. No okei, teeme ära! Ja eks sa katsu olla siis tõsine, kui oled lapse näo juba tervenisti valgeks värvinud.. ta vaeseke näeb välja juba nagu muumia ja siis hakka sinna vurre ja täpikesi peale maalima. Antti on spetsialiseerunud meil piraatide peale. Ei ole veel poiskest, kes poleks tema pintsli all silmalappi ja ajamata habet saanud. Isegi iseenda hamba suutis suures hoos ära värvida. Ja kusjuures väga tõetruu nägi välja.

Peale selle ei leidu enam inimest terves hotellis, kes ei teaks meid ja seda kust me pärit oleme. Vahepeal tekib tunne, et me oleme sattunud nagu mingisugusesse naistekasse, sest siin selline info nagu kes kellega käib ja kes kust pärit on ja kes kus mida tegi just selle ajal.. see kõik liigub edasi jube kiiresti. Oma tiimiga saame jube hästi läbi, kõik on omamoodi lahedad isiksused kuhu kuulub ka hotelli heli ja valgustuse boss ehk DJ Memo, kes jagab meile ikka ja jälle kohaliku elu n.ö „hint“e. Sellel nädalal on meie tiimis tervelt kolm sünnipäeva: Julial just oli, ning nädala lõpus 10. on Anttil ning kohe 11. Memol.

Mida aeg edasi, seda rohkem saab ka emakeeles klientidega suhelda, mis on ikka kuradima hea tunne. Tänaseks päevaks on meil juba 17 eestlast, kes kõik koos laulavad „kui kuskilt miskit toimub – eestlased!“ Kuigi hotelli seltskond on kirev, imikutest raukadeni, eestlastest austraallasteni ja blondidest brünettideni, saavad kõik omavahel jube hästi läbi. Õhtul saadakse, vihmase ilmaga fuajees ja ilusa ilmaga meie amfiteatris, kõik kokku ning elatakse mini discole kõvasti kaasa, võetakse jutu kõrvale väike drink, tantsitakse live muusika saatel ning lõpuks kes jalutades, kes joostes või koguni roomates diskole :)

2 kommentaari:

  1. Sulle sobib sitaks hästi see klouni nägu muide Ersto :D

    VastaKustuta
  2. appi appi..kuidas tahaks sulle sinna kylla tulla!!!! aga kauaks jààte???

    VastaKustuta