pühapäev, 3. mai 2009

Saldejumps me sõbrad, mida iganes see ka ei tähenda :)

Täna on meil juba 3. mai ja pühapäev. Hommikul sööma minnes suutsin ma pooldele klientidele öelda tere õhtust enne kui sain aru, et midagi on mäda... ning mõned tunnid tagasi suutis Antti noolemängu värvimise asemel oma püksid mustaks värvida. Shiit happenš.. tõõ šnaeš! Üks väike 13 aastane Ukraina naga on meil juba suureks sõbraks saanud – või siis ka veel suuremaks kiusupunniks. Anttile ütles turak ja virutas laste pesapalli kurikaga, mulle aga tõi coca-cola ning väänas siis käe välja.
Lapsed on lahedad!:) Nüüd koju jõudes ootas ,meid tore üllatus. See basseini „homme“ on kätte jõudnud. Basseinis olev sitavesi jookseb välja ning varsti vedeleme meie hoopis seal praeguste konnakulleste asemel. Välja voolavad nad ilusti vooliku kaudu, samal ajal kui me oleme juba 298le kullesele nimed pannud (kulles1, kulles2, kulles3 jne). Kahele viimasele mõtleme veel mida nimeks panna – sorry, need oleme meie ju :D Just selgus ka, et siin on vist kõik omameelest suured managerid. Üks kohalik tüüp, kes üleeile tutvustas ennast kui housemanagerina, lasi täna ringi koos harjaga ümber basseini ja vedas prügikotte.
Vahelduseks märgiks ära, et tänaseks päevaks on juba nt Anttil selline kellarant, et enam ei saa aru kas ta kannab kella või mitte – kogu aeg on mingi lärakas käe peal. Samas ega mul endal parem seis ole – nägu on punasem kui meie valgusfoor.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar