reede, 3. juuli 2009

Meil on uus telefoni number!

Pildid:

1. Ersto papakoiga

2. - 3. elu Mini Klubis


Jak Zamlar !

Lugedes viimast sissekirjutust ja üritades kusagilt alustada , sain aru kui kiiresti ikka aeg lendab . Nii palju positiivset ja ainult positiivset on selle aja jooksul juhtunud kui me pole nüüd kirjutanud . Korvpallurid suutsid Erstole teha väga temaatilise kingituse , milleks oli muidugi õige ja uhke pühendusega korvpall , mis nüüd seisab meil kapi otsas koos teiste väiksemate kingitustega . Kuid suur või väike kingitus, ma usun ,et ka 50a. pärast teame kellelt oleme saanud kingi või lihtsalt väga head sõnad . Siin vahelduvad lapsed kiiresti ja uuesti usalduse ja sõpruse tekitamine on küllaltki raske , kuid siiamaani oleme õnneks ikka hakkama saanud ja usun, et saame ka edaspidi .

Vahepeal suutis ka meie jutumees Mustafa sünnipäeva pidada. See kujunes välja nii, et istusime kollektiiviga restoranis arutledes kui vanaks Mustafa kyll sai , mis on siiamaani selgusetu . Järgmisel päeval tulid lapsed ja kõik teadsid erinevaid vanuseid, mis Mustafa oli neile öelnud vahemikus 26-29 . Mustafa jääb ikka Mustafaks ja tänaseks oleme aru saanud , et tõesti puudub selline termin nagu aus türklane .

Järgmisel päeval üritasime minna Kemerisse vaba päeva tähistama . Võtsime ilusti kõik asjad tööle kaasa ja teades , et viimane buss läheb kuskil 12 paiku istusime siis bussipeatusesse ja jäime ootama . Olles oodanud poole yheni öösel ja saades teada ,et viimane buss läheb kõige paremal juhul 11 otsustasime minna ja losmani asjad ära panna. Losmani ees aga tulid meile vastu meie hotelli töötajad , 4 toredat naisterahvast kes olid nõus meiega juttu ajama ja viina võtma . Kahel neist sai jaks otsa kuskil kolme paiku öösel ja ülejäänud kahega suutsime veel hommikul kell 9 nii meres ,kui ka purskaevus ujumas käia . kell 10 hommikul jäime magama ja õhtul kell 8 otsustasime sööma minna ja seejärel jälle magama . Järgnev hommik oli aga üllatuste üllatus . Peale 20tunnist magamist oli Ersto hotellis sööma minnes ikka veel pool unes , Ehk kui vastu jalutasid meie vennad ja minu vanemad ütles Ersto neile dobraja utra ja põrutas edasi , kuni teised ta selle peale ikka lõpuks kinni pidasid . Mina tulin aga hiljem järgi ja kaugelt nägin venna moodi poissi misjärel ilmusid nähtavale ka vanemad ja Ersto vend . See oli tõesti yks tipphetki siin oldud ajajooksul. Saime vendadega jalkat mängitud , klubis käidud ja kõik koos tyrgi saunas ja massaazis käidud . lisaks elasime vendadega yhes toas ja meil oli kaks päeva nagu puhkust. Aitäh teile selle super yllatuse eest !!!

Meile tulid külla ka meie sõbrad Peeter ja Taavi kes ei olnud meiega yhes hotellis ja tänu sellele oleme me nyyd kaks nädalat puhkuseta . Aga need päevad mis sai teiega poisid ikka koos oldud olid seda väärt. Me suutsime käia kaks korda olymposel , kuna esimene kord ma suutsin sõita alla valest kohast mis järel avastasime , et bensiin on otsas ja ,et uuesti yles ja alla ja yles sõita oleks meil vaja kohe kindlasti rohkem tankida mis järel sõitsime 20 km kaugusel asuvasse tanklasse teist korda tankima . See eest oli jälle olympos super ja see kõik tasus ennast ära. Suutsime käia ka kõigi klubide uste taga , kuna alati oli bronnidega mingi jama ja kokku kahes klubis . Esimesel päeval oli muidugi Aura klubi tripp no ikka jälle kogemus omaette . Ilma , et oleks olnud purjus otsustati meid klubist välja visata , mind kõigepealt siis Ersto ja Peeter ja pool tundi hiljem Taavi . Siiamaani on põhjus välja selgitamata . Tänud ka teile poisid ja tõesti on mida meenutada ( NB! Aitäh Eesti õlu eest)

Kõige tipuks kolis üleeile meie tuppa valgevenelane Sergei kes on meie uus animatsiooni liige . Meie 2 korda 2 meetrit toas on nyyd kolm inimest , aga õnneks on see tuba ainult magamise jaoks . Iseenesest tundub Sergei ma kohe veel ei oskagi öelda kuidas ta tundub , aga eks me järgmine kord anname teada . Lisaks ma õpin nyyd Tyrgi keelt kuna pooled meie hotellis on tyrklased ja täna otsustasime hakata tegema igapäev 200 kätekõverdus , olles amfiteatri ees järjekordselt ilma võtmeta. Praeguseks on 150 tehtud ja juba on tunne , et 200 on vist ikka liiga palju.

NB! Kahjuks ma pean nyyd jälle jooksma minidiskole aga tahtsin veel teada anda , et meid saab nyyd telefonitsi kätte ainult yhel nr milleks on 00905318425105 .

Tervitused kõigile ja loodame teid varsti juba näha nii umbes kolme kuu pärast J Kallistame ... Animaator Antti ja Ekstreem Ersto

2 kommentaari:

  1. ou selline värk et ma tulen mingi seltskonnaga vist augustis läbi veel!

    VastaKustuta
  2. mis moodi sellele nrile helistamine käib? ja mismoodi te nii lost olete üldse, täiesti ulme .. oi jah.

    VastaKustuta