kolmapäev, 3. juuni 2009




Pildid:

1. Tegime lastele kehamaalinguid.. ptüi! Lapsed tegid hoopis Anttile.
2. Väike wallpaper teile meie topless päevituse pukist.
3. Esimesel nädalal tehtud pilt kohalikust turistimagnetist

Juba ongi käes kolmapäev, 3. juuni.
Tere tere! Mõtlesin, et täiendan meie blogi veel veidi enne kui jälle miskit meelest läheb.
Alustaks kõige pealt sellega, et kallid turismiinimesed - saatke meile rohkem eestlasi :)
Praeguseks on siin kodumaal rahvaga nii nirud lood, et juba üle nädala on olnud ainult kaks eestlast. Jube muhe paar. Peale selle võib neile täiesti vabalt anda hotelli kõige pruunimate inimeste tiitli sest noo... nende kõrval oleme meie ikka täitsa valged inimesed. Aga eks nii juhtub kõigiga kes lihtsalt puhkavad kaks kuud Indias, siis nüüd on nad meil siin külas olnud juba kaks nädalat ning sügisel lähevad koguni viieks kuuks Indiasse puhkama. Pole paha ;) Täna on mehel 50. aasta juubel ning selle puhul tegi Club Saphire neile õhtusöögi a la carte restoranis välja. Õhtul üritame ka oma tiimiga talle väikse sünnipäevaüllatuse teha.
Täna teenisime oma esimesed dollarid siin väikese äripidamisega. Nimelt müüsime lastele t-särke, millel olid erinevad multifilmitegelased. Eriliseks aga tegi kogu asja see, et hiljem kui kaup tehtud, hakkasime kõik koos neid riidevärvidega värvima. Kui juba rääkides värvimisest, siis üleeile tegime jälle kehamaalinguid lastele aga
... eks üks pilt räägib rohkem kui tuhat sõna.
Mis siis veel?! Üle eile saime uued vormid, mis on sarnased eelmistega, kuid veits erksamates toonides ning lahedama lõikega. Peale selle on meil nüüd mõlemal omad hüüdnimed - Animaator Antti või Antii-viirus & Ekstreem Ersto. Iga päevaga tekib aina suurem kuulsuse tunne, sest meist tehtud piltide arv ulatub vaata et varsti juba sadadesse. Aga olgu.. lähen vaatan, kas Animaator-viirus on veel elus, sest praegu on tema kord õhtust miniklubi manageri mängida.
Pakaa! :)

1 kommentaar: